Spennende kurs for BAE-næringen: Digitalisering og verdiskaping og samspill.

Publisert: 22.03.2018 Endret: 22.03.2018

Kursene "En digital bygg-, anlegg- og eiendomsnæring (BAE)" og "Verdiskaping og samhandling i BAE-næringen" er to spennende kurs BIs senter for byggenæringen og BIs senter for digitalisering arrangerer henholdsvis våren og høsten 2018.

BAE London.png

En digital bygg-, anlegg- og eiendomsnæring (BAE) er et kort lederprogram med fokus hva digitalisering kan medføre av utfordringer og muligheter for egen virksomhet og bransje. Kurset arrangeres 24.-26. april i London. 

Målet med programmet er å gi deltakerne en god forståelse for hvordan teknologisk utvikling påvirker forretningsmessige rammebetingelser, og hva som kjennetegner ledere og virksomheter som har lykkes med digitalisering.

9.-10. oktober arrangeres kurset "Verdiskaping og samhandling i BAE-næringen" i Oslo. Også dette i regi av BIs senter for byggenæringen og BIs senter for digitalisering.

Dette programmet er et kort ledelsesprogram for dagens og morgendagens ledere i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen (BAE). Målet med programmet er å gi deltakerne en god forståelse for samhandlingsprosesser, og evne til å legge til rette for effektiv samhandling mellom aktørene i et prosjekt, og dermed bidra til økt verdiskaping.

Les mer om innholdet i kursene og informasjon om påmelding ved å klikke på lenken til høyre. 

NEDLASTINGER