Finalistene til Årets team er klare

Publisert: 22.05.2018 Endret: 22.05.2018

For andre året på rad deler EBA ut prisen for Årets team. I år har det det vært syv kandidater og nå er de tre finalistene klare.

Årets team 2017.JPG

Her er vinnerne fra fjorårets konkurranse; Veidekkes prosjekt "Youngskvartalet"

Formålet med prisen er å synliggjøre det gode arbeidet som hver dag utføres hos medlemsbedriftene i EBA. I fjor var det Veidekkes prosjekt "Youngskvartalet" som stakk av med prisen.

De tre finalistene i årets konkurranse er:

  • BetonmastHæhre med prosjektet "Skolebyggerne". Prosjektet er Holmen skole i Oslo, og prosjektteamet har tidligere gjennomført to skoleprosjekter i Oslo for Undervisningsbygg Oslo KF. Det er et vellykket samspillsprosjekt som overleveres innenfor budsjett og cirka seks uker før kontraktsdato
  • Rædergård Entreprenør AS med prosjektet "Mannskapsforlegning, byggetrinn 2 ved Ørland Flystasjon. Det er et nybygg på oppdrag for Forsvarsbygg. Prosjektet har blant annet vunnet prisen for beste SHA-bedrift høsten 2017.
  • BetonmastHæhre Bolibgygg AS med prosjektet "Nybyen Økern" for Selvaag Bolig AS. Dette er et boligprosjekt på Økern i Oslo, som består av seks bygg med totalt 403 leiligheter. Prosjektet har hatt 0 skader med fravær de siste tre årene og har også hatt 80 prosent kildesortering på byggeplass.

Vinneren av Årets team offentliggjøres under Entreprenørdagen 2018, 31. mai i Trondheim.

EBA ønsker å takke alle som har sendt inn forslag til kandidater til Årets team og ønsker finalistene lykke til!

KONTAKT

Thomas Norland

Kompetansesjef, leder Kompetanseavdelingen

  Telefon:  

  Mobil:   924 23 550

  E-post: