Kurshøsten godt i gang

Publisert: 25.08.2017 Endret: 25.08.2017

Kurshøsten i EBA er godt i gang. Det settes nå opp hele 15 TEK17-kurs i hele landet, med start i Bergen 7. september. Dette kurset er fulltegnet, men det settes opp flere kurs senere i høst. Kursene på Byggenæringens nettskole øker også stadig i popularitet.

høst.jpg

Anleggslederskolen starter opp 19. september og det er fortsatt noen få ledige plasser. Grunnopplæring HMS (40-timers kurs) har oppstart 13. september, og her er det også noen få ledige plasser for etternølere.

Lean-kursene har vist seg å være veldig populære, og det arrangeres Lean-kurs i både Bergen og Oslo i løpet av september.  Her er det noen ledige plasser på begge kursene. Kurset i Bergen starter allerede 5. september, så her er det lurt å være rask med påmelding.

Byggenæringens Nettskole

Stadig flere blir også oppmerksom på e-læringstilbudene EBA har gjennom Byggenæringens nettskole. Det er særlig stillaskurset som er populært, men også de andre kursene brukes jevnt og trutt. Tilbudet benyttes av både større og mindre bedrifter.

Flere av Byggopp-kontorene bruker e-læringskursene – for eksempel sikker bruk av håndholdt verktøy og bygningssager – og tilbyr kurset til videregående skole i sin region. 

Vi er også i ferd med å lansere kurs i Vinterdrift vei, som er etterspurt av de bedriftene som har driftskontrakter med Statens Vegvesen. Kurset settes i test ca 1. september, og vi regner med å kunne lansere kurset i midten av september.

Det er altså mange nyttige kurs, både klasseromskurs og e-læringskurs, over hele landet de kommende månedene. Ta en tur innom kurskalenderen og Byggenæringens nettskole ved å klikke på lenkene til høyre. 

KONTAKT

Lene Jønsson

Leder HMS og Entreprenørskolen

  Telefon:  

  Mobil:   930 96 184

  E-post:  

Elisabeth Gundersen

Kurssekretær

  Telefon:  

  Mobil:   951 21 277

  E-post: