Digital årsrapport for mer effektiv kommunikasjon

Publisert: 31.05.2018 Endret: 31.05.2018

For første gang i EBA sin historie er rapporten heldigital. Årsrapporten er utviklet som en nettside og er tilgjengelig på alle digitale plattformer.

digital årsrapport ill web.jpg

- Vi digitaliserer på mange områder i næringen, og en heldigital årsrapport syntes å være i god takt med tiden vi lever i. En digital rapport er gir mulighet for at man raskt og enkelt kan lese, se og høre hva som har vært EBAs viktigste oppgaver i året som gikk.

Det er lett å navigere i årsrapporten. Den digitale årsrapporten er bygget opp som en vanligårsrapport, med en formell del og en redaksjonell del. Det er enkelt å bla seg gjennom hele rapporten – fra topp til bunn – ved hjelp av piltaster, eller man kan flytte seg fra bilde til bilde om man er på nettbrett eller smart-telefon. Man kan også enkelt flytte seg mellom ulike deler eller kapitler ved å bruke menyen i toppen.

Det vi går bort fra papir, gir en miljømessig gevinst, samtidig som at vi nå gjør rapporten tilgjengelig for flere, sier adm direktør Kari Sandberg i EBA.

- Det at vi går digitalt gir oss flere kommunikasjonsmuligheter, ved bruk av mer dynamisk grafikk. I denne første digitale rapporten har også lagt inn noen videoer – som gjør innholdet lett tilgjengelig, sier Sandberg.

Du får tilgang til rapporten ved å klikke på lenken til høyre. Du kan også klikke deg inn via banneret her på forsiden eller via toppmenyen på nettsidene. Du kan også klikke deg inn via lenken til høyre.