Samler næringen til HMS-dag i Trondheim

Publisert: 01.02.2018 Endret: 01.02.2018

Den 6. mars er det igjen klart for den årlige HMS-konferansen i Trondheim som arrangeres av EBA Trøndelag, Håndverkerforeningen i Trondheim, Fellesforbundet og Arbeidstilsynet.

hjelmer2.jpg

Konferansen har nå blitt en årlig tradisjon og samler hele kjeden i byggenæringen i regionen, samt offentlige myndigheter og beslutningstakere.

- Også i år har konferansen et todelt fokus. Vi setter fokus på kampen mot
arbeidslivskriminalitet og klassisk HMS, forteller Kristian Dahlberg Hauge, direktør i EBA Trøndelag og Håndverkerforeningen i Trondheim.

- I kampen mot arbeidslivskriminalitet vi vi få høre om hvor langt vi har kommet -både i et nasjonalt perspektiv og ut fra lokale erfaringer, samt om forhold og tiltak som kan påvirke denne felles innsatsen. Innen HMS ser vi nærmere på arbeid i høyden for å unngå fallulykker, sier han.

Dahlberg sier de forsøker å belyse hvilke krav som stilles i regelverket, hva som gjøres fra aktører i næringen og hva som erfares fra regionale verneombud. Arrangørene er svært fornøyd med å ha fått solide foredragsholdere i år også.

Både representanter for regjeringen og Stortinget vil innlede og BNL-leder Jon Sandnes kommer. Det gjør i tillegg en rekke representanter fra bransjen selv.
Vi tror derfor at dette blir en kjempespennende konferansedag på Clarion Brattøre i
Trondheim 6. mars», avslutter direktøren i EBA Trøndelag.

For mer informasjon og påmelding, se lenken til høyre.

KONTAKT

Kristian Dahlberg Hauge

Direktør

  Telefon:  

  Mobil:   916 72 145

  E-post: