Nytt kurs i sikkert gravearbeid!

Foto: Lexberg

Ifølge Arbeidstilsynet skal alle som arbeider i grøft ha en egen opplæring

Nytt e-læringskurs: "Grøft og Byggegrop"

Et e-læringskurs i sikkert gravearbeid.
Kurset tar ca. 30 minutter å gjennomføre.

Arbeid i grøfter og gravegroper er risikofylt arbeid, som krever en grundig forståelse av krav som stilles, og hvordan det kan etableres rutiner og praksis som tilfredsstiller kravene. Med den reviderte §21 i Forskrift om utførelse av arbeid, har Arbeidstilsynet styrket regelverket for å redusere risikoen ved gravearbeid. I tråd med disse endringene lanserer vi kurset "Grøft og Byggegrop", som gir en gjennomgang av HMS-lovverket, spesifikke forskriftskrav og viktige begreper og alarmer.

E-læringskurset er laget for å gi deg som deltaker, en grundig forståelse av de nye reglene og hvordan de skal gjennomføres i praksis. Gjennom praktiske erfaringer, videoer, bilder og oppgaver, vil du lære hvordan du kan sikre trygg utførelse av gravearbeid, samtidig som du overholder de nyeste forskriftene.

Med fokus på planlegging og ansvarliggjøring gir kurset deg kunnskap til å utføre arbeidet bevisst og sikkert. Ved å delta på kurset "Grøft og Byggegrop", vil du ikke bare oppdatere kunnskapen din i tråd med de siste forskriftsendringene, men også bidra til å skape en sikrere arbeidshverdag for alle involverte.

NB! Ifølge Arbeidstilsynet skal alle som arbeider i grøft ha en egen opplæring!
Kurset er elevant for den som utfører gravearbeidene, og for den som leder arbeidene.

Kurset kan du kjøpe her: https://eba.muniolms.com/no/shop/eba/product/314

  • Marie Aarbogh
  • Prosjektleder kurs og konferanse - webinarer
Ansatte EBA
  • Pia Gavin
  • Leder kurs og konferanse