Velkommen til årets HMS-konferanse

Publisert

For 16. året på rad blir HMS-konferanse Bygg og anlegg arrangert. Det hele foregår 6.-7. november på Thon Hotel Arena. HMS-konferansen gir faglig påfyll og inspirasjon til eget arbeid.

HMS-konferansen er byggenæringens største – og kanskje viktigste – møteplass for alle i hele verdikjeden som jobber med eller har ansvar for HMS. I tillegg er det en møteplass som gir rom for å knytte kontakter og utveksle erfaringer. Dette er en hybridkonferanse. Det vil si at du kan velge om du vil delta fysisk på Thon Hotell Arena på Lillestrøm eller om du vil delta digitalt.

Lene Jønsson er fagleder HMS i EBA og daglig leder i Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg (SFS BA), hun er blant initiativtakerne bak konferansen.

- Det blir stadig mer oppmerksomhet om HMS-arbeidet i bedriftene, det vil vi som interesseorganisasjon for bygg – og anleggsnæringen ta på alvor, sier Jønsson.

Blant temaene i år er hvordan det grønne skiftet og økt fokus på bærekraft sees i sammenheng med HMS-arbeidet i bygg – og anleggssektoren.

- Både HMS og bærekraft blir viktigere framover, derfor er det naturlig at vi ser det i sammenheng, sier Jønsson i EBA.

I fjor var det over 600 deltakere på konferansen, og arrangørene har ambisjoner om å få med minst like mange på årets konferanse.

Les mer og meld deg på her: HMS-konferansen 2024 (eba.no)